tisdag 9 mars 2010

Teriyakiwok m 2 kalla såser

Denna teriyakiwoken blev tillvid något tillfälle för många år sen och har bjudit på många gånger, den går alltid hem. Gott att servera med 2 kalla såser vid sidan som bryter av. Den går bra att göra vegetarisk också.

Teriyakiwok: Stek kycklingfile och champinjoner i olja, soja och peppar. Woka med gul paprika, hackad purjolök och bambuskott. Pressa ner 1 vitlöksklyfta. Lägg till så mycket kokta nudlar som du vill ha. Häll över en flaska Santa Marias Teriyakisås och stek på så smakerna får koka in. Blanda i chilimarinerade vitlöksklyftor. Färdigt!!!

Curry och Mango chutney sås: Creme Fraiche, Mango Chutney, curry, salt och peppar.

Vitlöksås: Creme Fraiche, Pressad vitlök, socker, cayennepeppar, salt



Inga kommentarer: