torsdag 18 mars 2010

Pasta m kyckling, kantareller och tryffelolja

Tryffel är en sån smak som jag bara kan få dille på... gott i omelett..i sås.... och främst av allt i pastasås! Bjöd på denna pasta när vininnorna var hos mig sist.

Stek kycklingfile med kantareller och sharlottenlök. Pressa i en vitlök. När det är genomstekt smula över en hönsbuljongtärning eller kycklingfond och häll i valfri mängd grädde/matlagningsgrädde till önskad mängd sås. Smaksätt med tryffelolja och lite pressad citron. Ha i riven parmesan. Smaka av med salt och ganska mycket svartpeppar.
Blanda såsen med pastan och ruccola... smaka av igen och salta och peppra.

Superdupergott.... och med ett glas rödvin till.... yum...




3 kommentarer:

Lilla Li sa...

Detta testar jag ikväll. Återkommer med reultatet ;)

Alexandra sa...

Ja du får säga vad du tyckte :)
Hoppas du hade ett riktigt gott rödvin till också. mums!

Lilla Li sa...

Mycket mycket gott!