tisdag 26 januari 2010

Restaurang Kungsholmen

Vi försökte få plats på Melker Anderssons restaurang Le Rouge... men det var fullt så vi testade därför en av hans andra restauranger Kungsholmen. Och vi blev inte besvikna!! Vilken fullträff! Så fantastiskt gott med härliga smaker. Alla 4 var supernöjda! Kan varmt rekommenderas när ni ska till Stockholm

Vi drack champagne innan maten:
Diebolt-Vallois Prestige 120:- /glas

Vi åt:
Bild 1: Oxrygg Prime Quality, Café de Paris 350.-
Bild 2: Koreansk Beef Satay, Cashewnöt 220.-
Bild 3: Steak Club Sandwich 210.-
Bild 4: Vietnamesisk Biffsallad 215.-

Och drack till detta:
Chakana, Malbec, Argentina 395.-

Till Dessert:
Creme Brulee 95.-

Och drack till detta:
Moscato d´Asti 80.-/glas


Plats: Restaurang Kungsholmen, Norr Mälarstrand, Stockholm
Tid: 23 Jan 2010
Sällskap: Mina vänner Lisa och Ulrika samt Nathalie
Jag åt: Ryggbiff och Creme Brulee
Jag drack: Mycket gott se ovan servitörs rekommendation
Smak: Helt underbart!! Jättemört kött. Smakade på allas och det var mycket mycket smak
Utseende: Mycket vackert upplagt. Olika tallrikar till alla.
Service: Mycket bra service. Trevlig Hovmästare
Prisvärdhet: Helt okej, som förväntat.
Övrigt: De har lyckats få mysigt trots att det är en stor sal man sitter i och tätt mellan platserna. Givetvis ett plus för att Melker själv visade sig i matsalen och pillade i köket och småpratade med kockarna och en del gäster. Vi ringde en timma innan och bad dem hålla bordet en halvtimma och det var inga problem. Kan varmt rekommenderas!!

Inga kommentarer: