Älskar ost. Om inte ost fanns skulle jag väga 20 kilo mindre :)
Har ofta ostbricka som förätt, tycker det är godare innan maten när man fortfarande är hungrig.Och man måste ha vin till. Annars kan det kvitta. Vin + Ost = A match made in heaven
Gjorde lite goda enkla osttillbehör själv.
Fikonmarmelad: Köpt
Päron i lag: Strimla päron och koka i en lag till de blir mjuka gjord på vatten, socker, lite vaniljsocker, riven ingefära och pressad citron. Låt kallna och ligga i lagen.
God till ostar som chevre, brie mm
Balsamicorussin: Bara låt balsamvinäger koka in i russinen, lämna lite vätska kvar
God till hårda ostar som parmesan etc
Ostbrickan
Chevre, Brie, Pecorino med tryffel, Tallegio, Baroloost
och två som jag inte kommer ihåg namnet på. den ena var en fransk hårdost och den
andra en fårost.
2 kommentarer:
Så gott det lät med russinen, det måste vi testa!
Och lätt !
Skicka en kommentar