Jag fick ansvaret för köket och det blev buffé som det oftast blir när jag får bestämma.... och medelhav som tema såklart... försökte jobba lite med färger så att det skulle bli vackert men såklart gott också!! En del recept är klickbara så att om ni klickar kommer ni till receptet. Det blev:
Örtsmör
Färskostsröra med paprika
Kex, Grissini, oliver
Rulltårtsbröd
Foccacia
Vitlöksås
Parmaskinka och olika sorters salami
Kyckling marinerad i balsamico
Caprese
Potissallad gjord på blå congo med ört & parmesan vinegraitte
Grönsallad m feta och jordgubbar
Sallad m päron, nötter och granatäpplen
Chevrepaj - Brietårta
Fetapotatis i ugn
Saffranspasta
Till detta drack gästerna: Copertino Rosso Nr. 2077
Till dessert blev det jättevackra vita tårtor från Timons Konditori och massa hemmagjorda chokladpraliner/julgodis.
Till pralinerna serverades portvin
3 kommentarer:
Gärna!! Har lämnat en kommentar i din blogg.
Vilken buffé du fixade!
Det blev gottigt! Buffé är alltid smidigast när man är amatörkock :)
Skicka en kommentar