Pajdeg: På vanligt vis
Fyllning: Skiva 1 purjolök och fräs tills den blir glansig, lägg den över pajbotten. Skiva även 2-3 kokta potatisar och lägg på botten. Vispa samman Häll detta över purjolök och potatis. Täck ytan med skivad getost och strö över pinjenötter. Grädda i 200 grader tills fyllning stannat och yta fått fin färg ca 30-40 min,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2SROK6rZAMzld3hvj_NnHDQa0g75ctJ_FB15CDLuIbFcxdpgIpdWB5boHBgHYSIc_pQ4LLfgnbPdnASejPnwOjFLrDRi-4hgCi_8NqTVfX55ZHih63jOCVNhFADEoWuc6RvukNG-AwdR0/s400/Bild+066.jpg)
1 kommentar:
Ser jättegott men verkar fattas något i receptet. Vad är det man ska vispa samman?? Skulle vilja prova den här till en buffé framöver!
Skicka en kommentar