Det blev en smarrig middag med trevliga gästerna Pia och Roger
Helgrillad oxfile: Bara salta och peppra, grilla.... grilla inte för länge medium-rare så köttet behåller sin mörhet
Ugnsbakade rotfrukter: Morot, potatis, palsternacka, rotselleri, lök på 225 grader tills grönsakerna fått god färg
Blåbärs och ädelostsallad: Recept hittar du i inlägg nedan
Rödvinssås: Reducera ner kalvbuljong, rödvin och balsamvinäger till hälften med en gnutta socker och lite idealmjöl. Salta och peppra
Vitlökssmör: Vitlök och smör. Simple as that.
I glaset: Fox Creek, Red Baron, Shiraz 109 .- Nr 2194
3 kommentarer:
Ser underbart gott ut. Eftersom jag själv efterfrågat vem som läser min egen blogg så har jag bestämt mig för att själv alltid lämna avtryck. JÄTTEFIN och inspirerande blogg om livets goda du har. Jag hittade hit via Li (är en av hennes vinjuntevänninor)
mvh Hanna
Så kul att du hittade in på min blogg, jag är inte den bästa på att uppdatera men ibland sker det under :)
Kul att du tycker det Hannah! Ska kika in på din med såklart!
Alla Lis vänner är mina vänner och jag har hört mycket om era vinjuntekvällar... nästan så man vill göra ett studiebesök :)
/ Alexandra
Skicka en kommentar