måndag 16 augusti 2010

Grillad Kalventrecote m. potatis och pepparotscreme

Just denna dagen såg jag att grannen på campingen grillade Hot Dogs... hi hi då njöt jag extra av kalven !

Köttet: Bara salt och peppra kalven, grilla på ej för hög värme...medium-rare.

Potatisen: Skiva bakpotatis och ringla över olivolja och strö flingsalt, in i ugn på 225 grader tills den blir mjuk

Tomatsallad: Varva mozarella m. tomater och lite färsk basilika. Strö på flingsalt och peppar. Ringla över balsamico

Cremen: Blanda färskost m. pepparot med en liten gnutta creme fraiche så det blir som en creme.

I glaset: Allegrini Valpolicella Superiore 6010 99 kr







2 kommentarer:

Remsan sa...

Då kan jag förstå att du kände dig extra nöjd. Hog dogs, hallå... ;-)

Alexandra sa...

Ha ha precis, vad är Hot Dogs egentligen ?? Potatis med lite slask i ett låssasskin :)