Frys oxfile eller kalvfile i en plastfolierulle... tina några timmar i kyl så att det går att skära i den. Skär lövtunna skivor och lägg ut på en tallrik/fat. Ringla över någon högkvalitativ olivolja och pressa över citron. Lägg på lite ruccola, hyvla över parmesanost och strö på rostade pinjenötter.
Lite flingsalt och grovmalen svartpeppar.
Sååå gott !!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmgvB9gbyNuAyF70A6IKtdM3IkgefXaVR-7tjVCJZzl2KvR_0yG5cSJ1mABh_d9UTHyp-SDk-4o_lySK9-1P0ByMxWp9qzNT2isKoKJRjZ0HYwFO-JzIXT9DfL7kZts9BY1eAcBU5Jvxgv/s400/IMG_0660.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar