Köp ett grekiskt lantbröd. Skär av ett lock och gröp ur brödfyllning.
Stek 500 g köttfärs tillsammans med 1 gul lök och 2 hackade vitlöksklyftor. När det fått färg häll i krossad tomat och låt koka in. Smaksätt med basilika (helst färsk), strimlade soltorkade tomater,salt och peppar. Runda av med en liten nypa socker. När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)
Lägg i fyllning i bröd.... sätt på lock och strö över lite riven ost.
Gratinera på 175-200 grader 15-20 minuter.
Servera uppskivat med vitlökssås gjord på creme fraiche, vitlök, socker, salt och cayennepeppar och till detta en grönsallad.
Superdupergott!
4 kommentarer:
jättegott, men ta en större limpa nästa gång ;)
Ja nästa gång tar vi en limpa var :)
Detta ska vi testa idag! Känns lite lagom för en dag som denna :) PuSS!
Hoppas du tyckte om det ?
Kramis
Skicka en kommentar