onsdag 20 april 2011

Italiensk Smörgåstårta

Den här smörgåstårtan har jag gjort ett antal gånger, fick grundrecept för rätt många år sen. Lite fräshare än en med majonnäs och godare med.... Dessutom behöver man inte följa recept till punkt och pricka, gott att lägga på det man gillar som passar ihop med dessa medelhavsmaker!

Bröd: Polarkaka

Lager 1: Lätt Creme Fraiche, Kesella, Grovt riven parmesan, hackad rödlök, soltorkade tomater, salt och peppar

Lager 2: Keso, pesto och salami strimlad i bitar

Ovanpå: Bred på en blandning av Philadelphia och Kesella, annars tar man
det man gillar, denna gången hade jag ruccola, brieost, minimozarella, parmaskinka, salami, körsbärstomater och oliver

Mums Mums !!


2 kommentarer:

Helena sa...

Det här måste vara den godaste smörgåstårta jag har sett! Jag tycker inte alls om klassiska smörgåstårtor, men en bit av den här italienska låter ju som en slice of heaven!

Alexandra sa...

Ja detta är ju inte riktigt samma sak som den traditionella smörgåstårtan med majonnässmak. Du får helt enkelt testa !!