Den här smörgåstårtan har jag gjort ett antal gånger, fick grundrecept för rätt många år sen. Lite fräshare än en med majonnäs och godare med.... Dessutom behöver man inte följa recept till punkt och pricka, gott att lägga på det man gillar som passar ihop med dessa medelhavsmaker!
Bröd: Polarkaka
Lager 1: Lätt Creme Fraiche, Kesella, Grovt riven parmesan, hackad rödlök, soltorkade tomater, salt och peppar
Lager 2: Keso, pesto och salami strimlad i bitar
Ovanpå: Bred på en blandning av Philadelphia och Kesella, annars tar man
det man gillar, denna gången hade jag ruccola, brieost, minimozarella, parmaskinka, salami, körsbärstomater och oliver
Mums Mums !!
2 kommentarer:
Det här måste vara den godaste smörgåstårta jag har sett! Jag tycker inte alls om klassiska smörgåstårtor, men en bit av den här italienska låter ju som en slice of heaven!
Ja detta är ju inte riktigt samma sak som den traditionella smörgåstårtan med majonnässmak. Du får helt enkelt testa !!
Skicka en kommentar