Hannah hade gjort en jättegod cheesecake i lördags med passionsfrukt ovanpå.
Mmmmm måste ni testa !
- 200 g havreflarn
- 100 g smör
- 600 g philadelphia
- 1 citron
- 5 msk florsocker
- 2 ägg
- 2 passionsfrukter
- 1 gelatinblad
- 1 dl äppelcider
- Smält smör och mixa havreflarn i en matmixer och häll på detta smör. Fördela havresmulet i botten på en springform och ställ i ugn på 175 grader ca 10 minuter
- Blanda philadelphia, rivet citronskal, florsocker och ägg och häll i form och in i ugn ca 15 min.
- Låt svalna och fördela sedan passionsfrukt över kakan
- Lägg gelatinblad i kallt vatten, koka upp cider, lägg i gelatin och pensla sedan över kakan.
-
2 kommentarer:
Passionsfrukt är så vansinnigt gott, perfekt på en cheesecake!
Mmm det är supergott!
De är för små bara :)
Skicka en kommentar