måndag 5 september 2011

Passionscheesecake

Hannah hade gjort en jättegod cheesecake i lördags med passionsfrukt ovanpå.
Mmmmm måste ni testa !

  • 200 g havreflarn
  • 100 g smör
  • 600 g philadelphia
  • 1 citron
  • 5 msk florsocker
  • 2 ägg
  • 2 passionsfrukter
  • 1 gelatinblad
  • 1 dl äppelcider
  1. Smält smör och mixa havreflarn i en matmixer och häll på detta smör. Fördela havresmulet i botten på en springform och ställ i ugn på 175 grader ca 10 minuter
  2. Blanda philadelphia, rivet citronskal, florsocker och ägg och häll i form och in i ugn ca 15 min.
  3. Låt svalna och fördela sedan passionsfrukt över kakan
  4. Lägg gelatinblad i kallt vatten, koka upp cider, lägg i gelatin och pensla sedan över kakan.




  • 

2 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Passionsfrukt är så vansinnigt gott, perfekt på en cheesecake!

Alexandra sa...

Mmm det är supergott!
De är för små bara :)