lördag 12 december 2009

Helgens vintips

Förra fredagen i Dagens Industri så tipsade de om mousserande och champagne. Och 5 st DI flaskor fick vardera Rotari och Pongracz.
Och skulle jag tipsa om mina två bästa mousserande som inte är champagne så skulle det faktiskt bli dessa två! Mycket bubbel för lite pengar!

Pongracz Brut 7628 109 kr

Rotari Brut Reserva 7567 99 kr

9 kommentarer:

Daniella - BakeCake sa...

Hej!
God fortsättning på det nya året! Vilken härlig blogg du har, hittade den genom matbloggstoppen och jag kommer definitivt att titta in här fler gånger!

Om du har lust så kanske du kan titta in på min blogg där du kanske hittar något nytt recept? ;)
Du får också jätte gärna lämna en kommentar om vad du tycker om bloggen och gärna ge tips om vad jag kan göra bättre !
Ha det bäst!
Kram Daniella.

Alexandra sa...

Har svarat i din blogg....

stina102 sa...

Heej!
Tack för ditt smidiga tips på nachos med tacosås ska testa det efter en sleten vecka.Vinet ska jag ta med en goo vän framöver

Alexandra sa...

Ja det är verkligen supersmidigt... vi hade lite salami över häromdagen och då strimlade vi det över istället för köttfärs... blev supergott!

/ Alexandra

Alexander sa...

Vad roligt med pongratz. Varit på vingården i sydafrika och sett allt.
Det är vårt husbubbel här hemma:)

Alexandra sa...

Ahhhh har du? Vi har pratat om i mitt vingäng att vi ska ta sydafrika som nästa vinresa... tyvärr känns det lite för långt bort.... i tid alltså..

/ Alexandra

stina102 sa...

Hej Alex!
Kul att du svarar på kommentaren! köpte ett sydafrikanskt vin som jag testat fylligt och gott.Kleine Zalze heter det gjort på shiraz druva.Jag älskar rödvin men får ofta ont i huvudet efter(fast konsumtionen inte varit hög) men just Shiraz går bra. Vad är det för speciellt med den undrar jag?? Vet du? Kramis Kicki

stina102 sa...

Hej igen!
Ett gott tips på smidig lax:
Lägg laxfileer i en smord ugnssäker form.Blanda cremefraiche med en pkt provencalska kryddor(i frysdisken)och riven västerbottenost.Bred på det på laxen ganska mycket. Grädda ca 20 min i 225 grader.
Så himla gott också! Pressad potatis till är smask.Kram Kicki

Alexandra sa...

Nej jag vet inte vad det är som gör att folk tål vissa druvor och vissa inte.... men det gäller ju att lära sig vilka man kan dricka :)
Hoppas du får en fortsatt skönt helg! Så härligt väder ju!!