tisdag 8 december 2009

Tacogratäng m. fläskfile

Perfekt fredagsmysmat....även om den var god på en söndag också :)

Tärna fläskfile och bryn i smör tillsammans med tacokrydda. Lägg en påse (200 g) nachochips i en gratängform, fördela 1 burk (225 g) hackad ananas, 3 hackade tomater och fläskfilén över. Strö över salt och peppar. Klicka på 1/2 tub mjukost och 1 burk tacosås. Strö över 2 dl riven ost (gärna stark typ västerbotten el. prästost)

Gratinera i ugnen typ 10-15 min. på 225 gr tills osten har fått fin färg.

Servera med sallad!


(Recept från alltommat.se)

2 kommentarer:

Jessica sa...

Visst är den god denna rätt? Det var jag som komponerade och skickade in den till tidningen Allt om mat. Såg av en slump att bland annat du lagt upp den på din blogg. Kul att du verkar uppskatta den!=)

//

Jessica
http://jeppan76.blogspot.com/

Alexandra sa...

Var det! Vad kul :) Jag älskar allt som är lite flötigt och har med tacos osv att göra :)
Bra idé!

/ Alex