Kalvfilén: Stek kalven hel i flingsalt, svartpeppar och smör runt om så den får färg. In i ugnen på 120 grader tills den håller en innetemperatur på ca 55-60 grader. Vill ha den rosa mot rare.
Potatisen: Ugnstek färskpotatis, morötter, sharlottenlök ja egentligen de vårprimörer du gillar.
Smält 2 paket dessertost med pepparotsmak i stekpanna och när grönsakerna är färdiga, vänd runt dem i detta... späd ut med lite grädde. Salt och peppra. Servera med lite smörstekta kantareller runt om.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju51nQf8oHrUD3xzAx0ni2ZqKEJ4DcnRnbD5j2XQXqbCQjZiNrOPjOKHYxXU1BkPp_eaEYsRQHVt8xklb3lrMLMR6OLzZLaL2o1ON_zvrH6iGJjYAbjTKYatim3KHJRDL3LJTg9QVRFGsq/s400/Bild+157.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar